vineri, 28 octombrie 2016

Ce modele de geci poarte fetitele de 12 ani

In fiecare an cele mai cautate obiecte vestimentare pentru copii din perioada rece de toamana-iarna sunt gecile din diferite materiale, culori si forme. Pe langa faptul ca protejeaza corpul de frig, vant, ploi sau o posibila raceala, acest articol nu trebuie sa lipseasca din garderoba deoarece reprezinta o parte stilata a outfit-ului. Yolka are o categorie de geci fete 2-12 ani care va vor transforma copii in mici fashionisti ai acestui sezon.

Geci impermeabile in stil clasic

Chiar daca merg la gradinita, la scoala, in mall sau la joaca in parc, orice fetita are nevoie de o geaca impermeabila care sa o apere de ploaie sau ninsoare. Puteti sa alegeti modele scurte, pana in talie sau lungi pentru zilele mai friguroase. Anul acesta se poarta in special culori neutre, in nuante cat mai inchise, insa la cealalta extrema putem gasi imprimeuri diverse sau nuante aprinse precum rozul, rosul sau galbenul. Astfel de articole vestimentare se potrivesc oricarui stil si in general se pot combina destul de usor cu fuste, jeansi, rochite si colanti.

Geaca de piele


Un alt model din categoria geci fete 2-12 ani este haina scurta din piele ecologica sau din imitatie de piele, atat de in voga in acest sezon. Alegeti modele mai rock, cu diverse insertii metalice, fermoare, tinte sau imprimeuri pentru ca ofera unei tinute o nota de stil. Daca in schimb va doriti sa adoptati un look mai simplu, geaca din imitatie de piele maro sau bej este o optiune perfecta.

Geci cu blanita

Cele mai atragatoare geci pentru fetite sunt cele care au si blanita la guler, la maini sau in loc de captuseala. Pe langa faptul ca sunt comode, un astfel de model va proteja copilul mai bine frig, promitand si eleganta. Prin urmare, blanita va merge perfect cu o fustita si o pereche de colanti sau cu o rochita de printesa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu